Vellykket nyåpning av Extra Sandvika Storsenter

August 12, 2019

Torsdag 8/8 Åpnet Coop Vestviken en splitter ny EXTRA butikk på Norges største kjøpesenter - Sandvika Storsenter. 

 

I løpet av åpningshelgen var det 3769 betalende kunder innom butikken - og butikken ble med det den mest besøkte butikken i Coop Vestviken disse tre dagene.

 

-Vi er stolte av å åpne en lavprisbutikk som også har stort utvalg,  sier administrerende direktør i Coop Vestviken, Wenche Wahlstrøm Løvland. 

 

Hun tenker spesielt på barnefamiliene som har ekstra mange utgifter og som i denne butikken kan gjøre både hverdagshandel og helgehandel til lave priser.

 

-Butikken har 6500 ulike varer mens vanlige lavprisbutikker har rundt 4 000 ulike varer og i tillegg kan vi tilby både salatbar og varm kaffe. Vi tror både kunder og ansatte på senteret og ikke minst treningsglade kunder på SATS ønsker seg salatbar på denne siden av senteret. Mange er på senteret ofte, og de kan få kaffeavtale med gratis påfyll slik bensinstasjonene har, sier Wenche.

 
Butikken bidrar til 20 nye arbeidsplasser, og det ble gjennomført kick-off for alle som skal jobbe i butikken. 
 
- Jeg gleder meg veldig og har fått med meg et supert team. Sammen ønsker vi å skape Coop Vestvikens største og beste butikk og bransjens aller mest fornøyde kunder. Jeg har satset på å rekruttere de personene jeg mener har størst forutsetning for å bli topp servicemedarbeider selv om ikke alle har butikkerfaring, sier butikksjef Marianne Cecilie Engen. 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

January 3, 2018

October 10, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Coop Vestviken | vestviken@coop.no | tel. 67818910 | Gml. Ringeriksvei 39, 1357 Bekkestua

  • Facebook Social Icon